Stugsektor

Stugsektorn

Stugsektorn är ansvarig för klubbens byggnader och kringliggande träningsytor med appellplan. Vårt område kring klubben innefattar stora träningsplaner i närhet av skog och mark.

Stugsektorn ser till att Tjörns BKs byggnader är underhållna och tillhörande träningsytor välskötta. Vårt klubbområde ligger mitt i naturen med omgivande strövområden som är till fördel för många medlemmar som tränar bruksgrenar eller jakt, eller promenerar på stigar. Vi har även lyckan att kunna utnyttja Vita stugan för inomhusträning, kurser och föreläsningar. Gröna stugan är vår hemtrevliga klubbstuga med kök, kontor och samlingsrum. Grusplanen delar klubben med Räddningstjänsten, därvid räddningsövningar i bland tar plats. Lerduveskytte utövas i området kring klubben, så håll gärna koll på skjuttider.

För att byggnader och klubbområdet ska hållas i gott tillstånd, ser sektorn till att sköta om byggnader och införskaffa material. Frivilliga medlemmar medverkar för att hålla ordning, vilket ofta betyder obetald arbetsstyrka. Det innebär att vi får ta till hantverk "med hammare och spik", köra gräsklippartraktorn eller skotta framför ingångarna.

Utförda sysslor:

• Robotgräsklipparen Husky klipper mellan 06.00-18.00 på appellplanen. Den är larmad. Vänligen, rör inte maskinen.

• Vattenledning är isolerad.

• Renoveringen av vattenläcka och renovering av fönster har uträttats, samt elen på appellplanen.

• Panel har satts på gröna och vita stugan.

• Larm med kamera finns i stugorna pga. inbrotten som ägt rum.

• Nya kodlås har satts på ytterdörrarna.

• Styrelsen bedömer inte Vita stugan som en allmän/öppen lokal. Den brukas i syfte att belöna aktiva medlemmar som ständigt hjälper till i klubbens verksamhet, samt används för kurser, uthyrning, öppna aktiviteter och träningstillfällen som arrangeras av klubbens medlemmar. Bokning av lokalen anges i kalendern. För att hyra lokaler, kontakta Carina. För att arrangera träningstillfällen/annan aktivitet, hör av dig till någon i styrelsen eller sektorerna.

• Lokaler har varit uthyrda under föregående år.

• Vidare uthyrning planeras in under 2020.

Om något är trasigt eller behöver åtgärdas, kontakta Jannicke, sammankallande för stugsektorn:

e-post: jannicke.elfstrom@gmail.com

Under året ordnar vi vår- och höststädning av klubbområdet, där medlemmar hjälps åt med diverse skötsel, t. ex. mindre reparationer, målning, städning, röjning av snår och ris, m.m. Samtidigt bildar vi tillsammans en trevlig gemenskap med fika, grillning eller annat gott. Vi uppskattar därför alltid medlemmar som är beredda att hjälpa till.

Hör gärna efter med stugsektorn hur du som medlem kan hjälpa till!

Arbetsdagar under 2020

(Med reservation för förändringar).

Tilläggsinfo.

Fika erbjuds

Schema för uthyrning av lokaler 2029

Är du intresserad av att hyra våra klubblokaler?

Hör av dig till Carina. e-post: ordforande.tjbhk@outlook.com

tel: 073-397 41 66

(Med reservation för förändringar).

Bokat datum

Hyrgäst

Typ av sammankomst

Tjörns brukshundsklubb | Budalsvägen 155 | 471 95 Skärhamn |  | Om webbplatsen | e-post till webbansvarig: info@tjornsbk.se