Medlemskap

Tjörns Brukshundklubb

Medlemskap


Välkommen till

Tjörns Brukshundklubb!
Tjörns Brukshundklubb är en klubb inom SBK. Hos oss utvecklar du dig tillsammans med din hund på många sätt i en trevlig omgivning och trygg gemenskap. Du är välsedd oavsett om ditt mål är ljuvliga promenader i skogen, att få en trogen vän i vardagen eller hundsport.

Alla hundar och hundintresserade människor är välkomna hos oss oavsett bakgrund, ålder eller ras.


Som medlem i Tjörns Brukshundklubb och Svenska Brukshundklubben får du och din hund


 • tillgång till ett kvalitativt och brett utbud av hundkurser valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i hundsporter.


 • rätt att medverka på alla våra tävlingar, prov och utställningar.Medlemsförmåner för hundaktiviteter


Som medlem får du:


 • tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov och tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat. • försäkring för personolycksfall. Under ditt medlemsår är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.


 • Rabatt på hundförsäkring. Du får rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring.


 • Information och erbjudanden från Royal Canin. Genom vårt samarbete med Royal Canin får du som medlem löpande erbjudanden gällande hundfoder och näringslära.


 • Stipendier & utmärkelser. Som medlem har du också chans att söka stipendier för studier och projekt inom Svenska Brukshundklubbens verksamhetsområden.


 • Medlemmar som bidragit extra förtjänstfullt till sin klubb och vår organisation kan föräras våra förtjänsttecken och -medaljer.


Läs mer på funktionärssidan Stipendier & utmärkelser.

Medlemsuppgifter hos SBK


Redan medlem och vill hantera dina uppgifter?

På SBK kan du som medlem ta del av och ändra dina egna kontaktuppgifter direkt i medlemsregistret.


Genom att registrera din e-postadress i samband med att du blir medlem så kommer du att få våra informationsmail: Tjörn BKs nyhetsbrev.


Byter du e-postadress, glöm inte att uppdatera i medlemsregistret. Du kan också skicka information till vår info. e-postadress info@tjornsbk.se, så hjälper vi dig att ändra dina uppgifter.

Läs mer om medlemsvillkor och behandling av personuppgifter på SBKs hemsida.


Hos SBK kan du också skriva ut ditt medlemsbevis, vilket ersätter tidigare medlemskort.

För att kunna göra detta måste du logga in på SBKs webbplats.


Enkelt! Till SBK’s medlemssida.

Medlemsmöten och årsmöte 2020


(Med reservation för förändringar).

Datum

Tid

Plats

01/9

18:30

Gröna stugan

23/9

18:30

Gröna stugan


Bli medlem

i SBK och Tjörns brukshundklubb!


NYTT! Fyll i medlemsformuläret på SBKs hemsida


Medlemsavgifter 2020


För att bli ordinarie eller ungdomsmedlem för första gången fyller du i det digitala medlemsformuläret på SBKs hemsida. Därefter får du en avi från SBK och betalar in medlemsavgiften till SBK.


För familje- och utlandsmedlemskap kontaktar du den aktuella klubben via nedanstående kontaktformulär och betalar direkt till klubben första året. Andra året får du en avi från förbundskansliet som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis.

Övriga medlemskap registrerar du via SBKs digitala medlemsformulär. Du får en avi skickad till den e-postadress som du anger i formuläret.


 • Ordinarie medlemsavgift: 500 kr per år.

Förbundsavgiften: 400 kr. av denna ordinarie avgift går till SBK centralt och resterande summa 100 kr. till Tjörns Brukshundklubb. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.


 • Familjemedlemsavgift: 100 kr. per år gäller den som bor på samma adress med en helbetalande medlem i Tjörns Brukshundklubb. Ange namn och personnr. på den familjemedlem med ordinarie medlemskap. Familjemedlem betalar endast lokal avgift. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).


 • Hundungdomsavgift: 300 kr. per år gäller dig mellan 7 och 25 år. Ungdomsmedlem betalas direkt till Sveriges Hundungdom.Du får förutom ditt medlemsskap i Hundungdom välja att vara medlem i en specialklubb för samma pris, ange Tjörns Brukshundklubb som lokalklubb vid anmälan. Ungdomsmedlem är 6-25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då blir du medlem i båda klubbarna till priset för en. Du får båda tidningarna Brukshunden och Hundsport och får ta del av båda klubbarnas aktiviteter. Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Brukshundklubben. Läs mer på www.shu.se.


Läs och registrera medlemsskap på Sveriges Hundungdom.


 • Utlandsmedlemskap: Utlandsmedlem betalar förbundsavgift på 530 kr per år plus lokal avgift. Förbundsavgiften är lite högre på grund av högre administrativa kostnader.


 • Hedersmedlem (hedersledamot): Klubbar, distrikt och förbund kan utse hedersmedlemmar. Detta kan göras för personer som på ett förtjänstfullt sätt har främjat klubbens syften. Medlemskapet är jämnställt med ordinarie medlemskap och aktuell instans står för hela medlemskapet. Hedersmedlem är en medlemskategori men också en titel. Läs mer här om hedersmedlem.

 


Alla medlemsavgifter gäller 12 månader fr. o. m. inbetalningsdatumet.


Kontaktformulär - endast för utlandsmedlemskap och familjemedlemskap

 
 
 
 
 
 
 
 
Utlandsmedlemskap
Familjemedlem
 
 
 
 

Vidare information om medlemskap.


För fortsatt medlemskap skickas en avi automatiskt ut till dig åren därefter.


Har du frågor om ditt medlemskap?

Ta kontakt med vår kassör Angelica:

medlemskap@tjornsbk.se

Tjörns brukshundsklubb | Budalsvägen 155 | 471 95 Skärhamn |  | Om webbplatsen | e-post till webbansvarig: info@tjornsbk.se


Copyright © All rights reserved Tjörns BK