Tävlingssektor

Tävlingssektorn

Vårt uppdrag i Tjörns BKs tävlingssektor är att organisera och utföra klubbens bruks- och lydnadsprov.

Tillsammans samarbetar tävlingsledare, domare och tävlingssekreterare med förberedelser inför tävlingar.

Vid sidan av kurserna och MH är tävlingarna en viktig inkomstkälla för klubben. Därför satsar vi ständigt på internutbildningar av tävlingsfunktionärer, tävlingssekreterare och tävlingsledare, som med ansvarsfull insats gör våra tävlingar till en positiv upplevelse för alla deltagare. Tävlingssektorn ser till att materiel för tävlingsverksamheten är tillgänglig.

Trivs du i tävlingssammanhang och vill tävla aktivt, så är det en värdefull erfarenhet att ta del av vårt arbete genom att hjälpa till som funktionär på plan. Då får du en närmare inblick i hur tävlingarna fungerar och hur momenten bedöms. Det innebär användbara kunskaper inför ett eget insteg på tävlingsbanan.

Ansvarig kontakt för tävlingssektorn:

Martina Svensson

e-post: martina.svensson@tjorn.se

tel. 073 069 19 26

Klubbens aktuella, auktoriserade domare:

• Bo (Bosse) Isaksson

Klubbens aktuella, auktoriserade tävlingsledare:

• Anna Sundalen
  • Angelica Abrahamsson
  • Martina Svensson
  • Gunilla Samsson

Klubbens aktuella, auktoriserade tävlingssekreterare:

• Johanna Petersson Bergstrand
  • Katarina Bader
  • Annika Eriksson

Är du intresserad att hjälpa till som tävlingsfunktionär? Vi söker ständigt efter skrivare på plan i närkontakt med domare.

Har du erfarenhet på plan och känner för att utbilda dig till tävlingsledare eller till tävlingssekreterare? I så fall, anmäl ditt intresse.

Utbildningar äger rum fortlöpande.

Kontakta Martina som ansvarar för tävlingslydnad:

e-post: martina.svensson@tjorn.se

tel. 073 069 19 26

Kontakta Carina som ansvarar för tävlingar i bruks:

e-post: malinois66@live.se

Våra tävlingar sker i samverkan med