Stugsektor

Stugsektorn

Stugsektorn är ansvarig för klubbens byggnader och kringliggande träningsytor med appellplan. Vårt område kring klubben innefattar stora träningsplaner i närhet av skog och mark.

Stugsektorn ser till att Tjörns BKs byggnader är underhållna och tillhörande träningsytor välskötta. Vårt klubbområde ligger mitt i naturen med omgivande strövområden som är till fördel för många medlemmar som tränar bruksgrenar eller jakt, eller promenerar på stigar. Vi har även lyckan att kunna utnyttja Vita stugan för inomhusträning, kurser och föreläsningar. Gröna stugan är vår hemtrevliga klubbstuga med kök, kontor och samlingsrum. Grusplanen delar klubben med Räddningstjänsten, därvid räddningsövningar i bland tar plats. Lerduveskytte utövas i området kring klubben, så håll gärna koll på skjuttider.

För att byggnader och klubbområdet ska hållas i gott tillstånd, ser sektorn till att sköta om byggnader och införskaffa material. Frivilliga medlemmar medverkar för att hålla ordning, vilket ofta betyder obetald arbetsstyrka. Det innebär att vi får ta till hantverk "med hammare och spik", köra gräsklippartraktorn eller skotta framför ingångarna.

2017/18

• Väggen på framsidan av Gröna stugan är fixad. Det är städat och putsat både ute och inne. Elen har kontrollerats och glödlampor har blivit utbytta, gräset är klippt under sommaren och appellkurens tak är påsatt. Vita stugans väggar är plåtsatta. Även hinder är lagda för att hindra vidare inbrott som skett genom ingrävning i Gröna stugan.

• El- och vattenavgifter har varit lägre, delvis beroende på läckage/avstängning av vatten som hindrade förbrukningen av vatten.

• Renoveringen av vattenläcka och renovering av fönster har uträttats, samt elen på appellplanen.

• Panel har satts på Gröna stugan.

• Larm med kamera finns i stugorna pga. inbrotten som ägt rum.

• Nya kodlås har satts på ytterdörrarna.

• Styrelsen bedömer inte Vita stugan som en allmän/öppen lokal. Den brukas i syfte att belöna aktiva medlemmar som ständigt hjälper till i klubbens verksamhet, samt används för kurser, uthyrning, öppna aktiviteter och träningstillfällen som arrangeras av klubbens medlemmar. Bokning av lokalen anges i kalendern. För att hyra lokaler, kontakta Carina. För att arrangera träningstillfällen/annan aktivitet, hör av dig till någon i styrelsen eller sektorerna.

• Lokaler har varit uthyrda under föregående år.

• Vidare uthyrning planeras in under 2018.

Om något som är trasigt eller behöver åtgärdas, kontakta Mikael i stugsektorn:

e-post: mikael.m.eriksson@telia.com

tel. 073-3865185

Under året ordnar vi vår- och höststädning av klubbområdet, där medlemmar hjälps åt med diverse skötsel, t. ex. mindre reparationer, målning, städning, röjning av snår och ris, m.m. Samtidigt bildar vi tillsammans en trevlig gemenskap med fika, grillning eller annat gott. Vi uppskattar därför alltid medlemmar som är beredda att hjälpa till.

Hör gärna efter med Mikael i stugsektorn hur du som medlem kan hjälpa till!

Lerduveskyttet är inställt resten av säsongen

Gäller året ut. Bra att veta för er som har skotträdda hundar eller vill träna skottfasthet.

Arbetsdagar under 2018

Tilläggsinfo.

Eftermiddag

Förmiddag

Städning i Vita stugan, "Vinster med aktiviteter"

Schema för uthyrning av lokaler 2018

Är du intresserad av att hyra våra klubblokaler?

Hör av dig till Carina. e-post: malinois66@live.se

tel: 073-397 41 66

Bokat datum

Hyrgäst