Kökskommitté

Kökskommittén

Kökskommittén tar hand om klubbens kök.

I köket finns möjlighet att köpa fika, bl. a. smörgåsar, kaffe, te, bullar, kakor och kall dryck till självkostnadspris. Under långa tävlings-, kurs- eller MH-dagar erbjuds även mindre varmrätter i form av soppa, korv med bröd eller likvärdigt. Har man tur som besökare och medlem i vår klubb, så bjuder våra varmhjärtade funktionärer på det "lilla extra" (hembakade godsaker).

Kökskommittén håller rent och ordning i köket, men förväntar sig även med vänlighet att alla som använder köket, gör detsamma.

Hör med köksansvarig vad som går att ordna för varje tillfälle.

Annika:

e-post: annika@mannikel.se

.

• Saknar du något i vårt sortiment tveka inte att höra av dig!
  • Kan du tänka dig att hjälpa till i köket under kurs-, tävlings- eller MH-sammanhang? Det uppskattas! Hör av dig till köksansvarig.
  • Köket är öppet kurskvällar, vid tävlingar och MH.

Välkommen!