TÄVLINGS

471 95 Skärhamn

Vägbeskrivning

Från E6.

Följ vägskyltar till Tjörn-Orust. Passera Stenungsund över Tjörnbron tills du ser trafikljus i Myggenäs vägkorsning. Håll till vänster vid trafikljusen, följ vägskyltar mot Rönnäng på landsväg 169. Ta andra avfarten, rakt fram i två rondeller.

Kör ca. 6-7 km rakt framåt tills du ser en skylt "SIBRÄCKA" på höger sida i Fagerfjäll, och sväng av till höger.

Följ Budalsvägen ca. 3,5 km. fram till vägskylt:  "ÅTERVINNINGSCENTRAL" på höger sida och sväng av till höger.

Fortsätt ca. 500 m. enligt vägvisare på en asfalterad väg med backar. Före en brant uppförsbacke till återvinningscentralen finns en grusväg på höger sida i skogen som leder ca. 200 m nedför till en grusparkering med klubbstugor. Där avslutar vägen. Du är framme vid Tjörns BK.

Välkommen!

För dig som använder GPS:

N 57 grader 59' 48,5" Long E 11 grader 37'  59,4"