Anslagstavlan

Anslagstavlan

Här finner du närmare information om vissa tillfällen som tar/tagit plats på klubben eller viktig allmännyttig klubbinformation som riktar sig åt våra medlemmar.

Klubbens proffsiga MH-figuranter uppmärksammas på bild i Svensk Schäfertidning

Årets tävlingshundar korades på årsmötet

Klubbens vandringspriser med bäst tävlingsresultat under 2017 tilldelades:

Årets rallylydnadsekipage - Johanna Petersson Bergstrand med Zion

Årets lydnadsekipage - Martina Svensson med Boss

Årets bruksekipage - Anna Sundalen med Fight

Stort grattis!!!

Nya resurser stärker MH

Klubben har nu fått ett tillskott av tre nyutbildade figuranter som blivit godkända efter kurs och genomgång av vårens första MH. Det stärker RUS framtida utsikter i vår klubb.

GRATTIS! SUVERÄN INSATS!

Johanna Petersson Bergstrand

Martin Bader

Julia Dyberg

Figuranterna utbildades på Schäferklubben i Uddevalla av bl. a. Reino Oskarsson.

Skärhamnsdagen

Urklipp: Annonsnytt Tjörn

Nyttiga hundmötesövningar blev klubbens stora tilldragelse

Ett glatt gäng samlades när hundtränaren och instruktören Monica Henriksson var på plats på klubben och gav våra medlemmar och icke medlemmar chansen att delta med eller utan hund i en vägledande kurs. Målsättning med detta tillfälle var att lära sig hur man hanterar hund på promenad i de situationer hunden ”triggar” igång av olika anledningar, samt metoder för hur man som hundförare kan förebygga det. Tjörns BK är tacksamma för denna upplevelse och hoppas kunna erbjuda ett nytt tillfälle igen nästa år.